tiistai 16. lokakuuta 2012

3:e dagen i Paris

Vi vaknade och for med buss till metrostationen, tog metro därifrån till eurodisney som är utanför Paris. Eurodisney var stort, eller i alla fall större än vad jag hade tänkt mig :)
Det första vi gjorde var att fara och äta till en ganska fin restaurang. Jag tog lamm kött med potatis och bernaise, det var jätte gott! Till efterrätt, nå det ser ni på bilden här nedanför. Men jag säger ändå att där var någon konstig glass, smakade nog gott, en mörk choklad bit och någon choklad kaka. Det var också jätte gott <3

 Därifrån köpte jag minnie mus öron. Dom är så coola!!!! :D
 Det kom någon parad som gjorde en runda runt parken. Den var ganska fin, men det var ganska störande musik som spelades på samma gång. Fast det inte störde så hemskt mycket.

 När paraden var slut gick vi och äta. Jag tog en hot dog som säkert var närmare 20 cm lång. Jag orkade inte ens äta upp den!
 Det fanns mycket lampor i eurodisney. När det började skymma tändes lamporna, det såg snyggt ut! Det stod 20 på ingången för att eurodisney fyller 20 år det här året.




Klockan 20 före parken helt och hållet stängdes var det en fin valo show. Alltså den räckte ca. 25 min och det visades avsnitt av olika disney filmer på slottet. Det var snyggt! Och det skjöts också raketer. I slutet sköt dom många raketer på samma gång och det såg fint ut! Jag försökte inte ens ta bilder för dom skulle inte ha blivit bra :(
Vi tog metro tillbaka till metro stationen som är närmast vårt hotell. Men när vi skulle ta bussen till den rätta platsen i Suresnes gick den inte mera den dagen, och det var jätte kiva för klockan var ca. 21. Men sen kom en snäll tant fram till oss och sa att vi kan ta en annan buss som går till Suresnes. Vi visste inte alls var vi var när bussen hade kört en stund. Vi frågade busschauffören och han sa att han skulle säga åt oss när vi skulle stiga av. Sen förståss glömde han att säga det. Vi steg av på en busshållplats som busschauffören sa att det skulle komma en annan buss på till rätt ställe, men sen kom det ju inte en buss. Vi gick till en sushi-bar och frågade om dom kan ringa och beställa en taxi åt oss, men det kunde dom inte ju... Sen gick vi runt omkring och försökte hitta en taxi. Sen när det äntligen kom en taxi stannade den inte. Vi ringde till hotellet och frågade om dom kunde beställa en taxi åt oss, men vi visste ju inte var vi var så dom kunde ju inte beställa. Vi sa att vi skulle ringa om vi inte hittade till hotellet. Som tur kom det efter en stund en taxi och vi fick den stoppat. Vi var jätte glada. Vi vet inte vad vi skulle ha gjort om den inte skulle ha kommit. Det var en bra sista kväll det... :)
Kramichar<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti