maanantai 15. lokakuuta 2012

2:a dagen i Paris

 Andra dagen vaknade vi, åt morgonmål och tog buss till metrostationen och därifrån metro till en metro-station nära Notre Dame. Det var jätte snyggt! :)
 Notre Dame var nära floden Seine som rinner genom Paris.
 Före vi for in till Notre Dame for vi till ett cafe och åt. Jag tog sallad  med bröd som hade mozzarella och tomat på, nam!

 Inne i Notre Dame måste man vara tyst. Den var inte så värst stor innifrån, eller där var vi gick. Vi skulle fara upp till Notre Dame, men man fick inte :(
 På Seine körde det båtar som kallas bateaubus. Vi for också på en sådan.
När vi skulle gå och köpa biljetter till bateaubusen så vi en ganska gammal gubbe som spelade på en haidare och där stod en liten pojke bredvid och dansade. Det så jätte roligt ut! :D Helt som i någo filmer som utspelar sig i Paris.
 Vi steg av bateaubusen nära champs elysé. När vi steg av såg vi många flickor som stod vid någon utgång från en byggnad. Vi undrade vad dom väntade på, men sen såg vi att några hade skyltar var det stod one direction på. Så det var ganska nära att jag skulle ha fått se dem, fast jag nu inte är en directioner men nu är det alltid kiva att se någo kändisar :) Och sen började dom och sjunga någon sång av dem (kommer inte ihåg  vad den heter?).
Vi såg triumfbågen från andra ändan av champs elysé där vi stod. Men när vi tog taxi tillbaka till hotellet körde vi förbi triumfbågen och såg att man också slapp ända upp till den. Man slipper tydligen upp på nästan allting i Paris. Tyvärr orkade jag inte ta kameran fram och fota den på nära håll, och jag skulle inte säkert ens ha hunnit ta ett foto. I alla fall syns den lite på bilden här nedanför.
Kram<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti